Tracon

Tracon oli ja meni. Meidojen Vapautusrintaman kannalta kiinnostavinta tapahtumassa oli Desuconin huone. Olivat nimittäin luvanneet tarjota ”hieman esimakua tulevista maid-asuista”.

Huoneessa olikin sitten yksi meido istumassa pöydän takana lipunmyynnin vieressä. Siinä istua kökötti. Kökötti vain istuen, ilman mitään palveluhalua. Palvelut kaikki poissa olivat, poissa kuin natsien valta. Natsit vallassa Desuconissa ovat. Desuconin natsit istuvat pöydässä meidojen kanssa. Siellä piirtelevät hakaristejä meidojen alastomiin vartaloihin. Ei! Ei alastomiin vartaloihin JUMALAUTA!! Kasvoihin! Kasvoihin piirtelevät hakaristejä, pilaavat meidojen kauneuden…

…lääkkeet…

Puvusta voisi sanoa: muuten ihan kiva, mutta mitä ihmeen marjoja siinä oli? Jotain mansikoita, koska Café Ichigo? Mauttomuuden kruunasi selkäpuolelle kiinnitetty, koko selän peittävä Desucon-juliste. Onko meidot nyt sitten mainostelineitä? Immersion se ainakin rikkoi täydellisesti.

Traconin esityksen perusteella Desuconin maid-kahvilaa kohtaan tunnettu varovainen optimismi alkaa kääntyä kyynisyydeksi: sitä samaa huttua sieltä on odotettavissa kuin aikasemmistakin.

Avainsanat:

Yksi vastaus to “Tracon”

  1. Anomurmeli Says:

    Rankkaa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggaajaa tykkää tästä: